MamaFysio: training en begeleiding voor mama's (in spé)

Floor® Zwangerschaps- en Hersteltraining

Floor® Zwangerschapstraining

Vanaf je eerste bezoek aan de verloskundige of gynaecoloog en na een goede termijnecho ben je van harte welkom! Instappen daarna kan op elk moment en je kunt doortrainen zolang je wilt. Vaak kan dat gewoon tot je uitgerekende datum. We trainen in doorlopende groepen, OUTDOOR, vanuit onze locatie aan de Gerbrand Bakkerstraat 75. Je traint met andere zwangere deelneemsters én met meiden die kort geleden bevallen zijn. Altijd onder begeleiding van een ervaren Floor®Fysio: Marjolein.
De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie, maar altijd afgestemd op jouw niveau. Wat kun je verwachten? Een combinatie van bodypump, bootcamp, HIIT en circuittraining. Elke week iets anders. Ook als je niet gewend bent om te sporten kun je starten!

"Van alle goede redenen om te starten met sporten, is zwangerschap de allermooiste."

Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en/of vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut kun je (juist) ook meedoen als je last van je bekken of andere klachten hebt. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! Indien nodig kunnen we altijd even overleggen met je verloskundige, gynaecoloog of een geregistreerd bekkenfysiotherapeut.

Floor® Hersteltraining

Wil je na de bevalling verantwoord werken aan een goed herstel? Dan ben je welkom bij de Floor® Hersteltraining! Het is een perfecte opstap naar weer fit worden. Je bent van harte welkom vanaf 3 weken na je bevalling (later mag natuurlijk ook) of vanaf 6 weken na een keizersnede. Stuur gerust eerder even een mailtje of appje voor tips en adviezen. Leidend is altijd hoe jij je voelt en dan zorg ik voor een verantwoorde opbouw, met optimale aandacht voor het herstel van je buik, rug en je bekken(bodem). Zodat je daarna weer kunt starten met je reguliere sport. Omdat de Hersteltrainingen worden gegeven door een gespecialiseerde fysiotherapeut, kun je ook aansluiten als je (nog) klachten hebt in bijvoorbeeld je rug of bekken(bodem).

Gratis proeftraining en aanmelden

Proeftrainingen zijn altijd mogelijk én gratis, maar alleen na het invullen van het intakeformulier (in de bevestiging van je proeftraining) en een korte intake vooraf. Ik hecht er veel waarde aan om van tevoren te weten waar ik rekening mee kan en moet houden.
Aanmelden voor een proeftraining of de Bevallingsvoorbereiding? Of wil je eerst nog meer informatie? Stuur dan een berichtje via het contactformulier, mail naar marjolein@mamafysio.com, of stuur een WhatsApp bericht naar 06-2017 4613.

Trainingstijden:

• Maandag: 19.30-20.30 uur
• Vrijdag: 9 -10 uur (kinderen kunnen mee!) 

Let op: de trainingen zijn in principe altijd buiten!

Bij minimaal 2 deelneemsters gaat een training door.
Startlocatie: Gerbrand Bakkerstraat 75, Oosterparkwijk, Groningen

De trainingen op 16, 19, 23, 26 en 30 augustus vervallen ivm zomervakantie !!

 

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram